Polityka prywatności

Polityka prywatności serwisu www.anixol.pl

1.Informacje ogólne Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług związanych z zakupem zabawek.

  1. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest www.Anixol.pl
  2. W trosce  o  bezpieczeństwo  powierzonych  nam  danych  opracowaliśmy  wewnętrzne procedury  i  zalecenia,  które  mają  zapobiec  udostępnieniu  danych  osobom nieupoważnionym.  Kontrolujemy  ich  wykonywanie  i  stale  sprawdzamy  ich  zgodność  z odpowiednimi   aktami   prawnymi -ustawą  o  ochronie  danych  osobowych,  ustawą  o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
  3. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w  których  przepisy  prawa  upoważniają  Administratora  do  przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
  4. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób: a)poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje) poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].
  5. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
  6. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego
  7. Dane osobowe  pozostawione  w  serwisie  nie  zostaną  sprzedane  ani  udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
  8. Do danych  zawartych  w  formularzu  przysługuje  wgląd  osobie  fizycznej,  która  je  tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
  9. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój  technologii  internetowej,  ewentualne  zmiany  prawa  w  zakresie ochrony  danych  osobowych  oraz  rozwój  naszego  serwisu  internetowego.  O  wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

 

Jak działa elektrozawór nawadniający?


 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl